TJCUBA.reismee.nl

Tweede dag Havana

Hoi allemaal,

Na een spetterende avond hebben we de beginselen van de son, salsa , cha cha cha en cubaanse rumba geleerd, wat nog best tegenviel met allerlei combinaties en gelijk ook links en rechtsom ! de paella was heerlijk en koud hadden we het al lang niet meer.

Vandaag de dag begonnen zonder water, na gisteren met koud water, dat kan hier allemaal makkelijk, je weet nooit hoe iets gaat en of het op tijd gaat.

Daarna naar het historisch museum waar veel schatten liggen van goud en zilver die uit vergane schepen komen , erg mooi.

Te voet de stad door naar de chinese wijk, waar we allerlei mooie en ook vervallen gebouwen zijn gepasseerd, en allerlei andere leuke dingen hebben gezien, oa. een flamencoschool.Als de gebouwengerestaureerd worden blijft vaak enkel de facade over, dus veel werk.

Weinig chinezen gezien, maar wel oude stoomlocomotieven uit de tijd van suikerrietvervoer , nu staan ze gewoon midden in Havana.

Ondertussen al heel veel oude auto's gezien en gefotografeerd,maar dat avontuur van foto's versturen is nog even niet aan de orde.

Intussen zie je ook armoede, hier spelen de kinderen gewoon tussen de rommel, maar lol hebben ze zeker ook.

Morgen gaan we aan de rondreis beginnen , we gaan naar Vinales waar we 1 nacht blijven.

Het weer is geweldig , 25 graden en heel droge warmte.

Tussendoor maar weer genieten van veel muziek , waar jong en oud op danst.

Jullie horen het , we vermaken ons goed ,

Therese en Jos

Eva en Igor

Wat leuk om te horen dat jullie het zo goed hebben! Heel veel plezier nog de komende weken!

rudy en julia

Leuk verhaal, veel plezier en goede reis!

caroline

Hoi Therese, bedankt voor je leuke verslagen; het is genieten zo te horen. Voor vandaag een heel fijne verjaardag! Proficiat, we drinken er een op.
Groetjes Caroline en Jan

Julia

Ha Mamsie en Jos!

Wilde je via deze weg even feliciteren met je verjaardag! Geniet er maar van! Hoop dat mn smsje ook is aangekomen!

Groetjes Juul

Eva en Igor